Om oss

Bjärebygdens Musteri startade Ola och Katrin Englund tillsammans med sönerna Petter och Johan hemma i trädgården i Ängelholm 2013. Musten kallade dem för Englamust. En annan ide tog snabbt form och det var att låta privatpersoner lämna in sina egna äpplen för mustning.  Det blev snabbt populärt och företaget växte och dem fick flytta till större lokaler ute på Valhall.

Hösten 2018 väljer Ola och Katrin dra ner på sitt tempo och enbart satsa på att musta för privatpersoner ute i deras lokaler på Valhall i Ängelholm under namnet Husets Must. De säljer Bjärebygdens Musteri och deras varumärke Englamust till Per Henrysson som driver Kattviks Fruktodling AB. Per flyttar produktion och verksamheten till Kattvik där hans fruktodling, packeri och lager finns. Philip Malmberg anställs och kommer hålla i all försäljning och kundkontakt och Pers fru Malin Henrysson kommer hjälpa till med ekonomi och administration.

Det viktiga för oss är att bibehålla den familjära känslan som Ola och Katrin byggt upp och att ha en personlig kontakt med våra kunder. Självklart är närodlat och lokalproducerat viktigt för oss och vi känner att vi nu kan knyta ihop säcken i våra verksamheter och musteriet blir en naturlig del för att kunna ta tillvara på så mycket frukt som möjligt.


Per Henrysson

Ägare

Tel. 073-916 57 20

Mail. per@kattviksfruktodling.se


Philip Malmberg

Kundkontakt/Försäljning

Tel. 070-618 37 34

Mail. philip@englamust.se


Malin Henrysson

Ekonomi/Administration

Tel. 073-3143721

Mail. malin@englamust.se

Beställ äpplemust online

Beställ Englamust direkt online och få hemskickat nära dig. Snabbt, smidigt och fraktfritt.

Beställ äpplemust online
Produktsortiment

Englamust Original 50cl

50cl Englamust passar bra till lunch & middag på restaurang som alkoholfritt alternativ.

Se mer

Englamust Original 3 L BiB

3L Englamust Bag-in-Box används i regel till konferenser och frukostbufféer.

Se mer

Englamust Ekologisk 50 cl

50cl Ekologisk Englamust passar bra till lunch & middag på restaurang som alkoholfritt alternativ.

Se mer

Återförsäljare